SPONSORED
HelloFresh – Nyt nye smaker hver uke

HelloFresh – Nyt nye smaker hver uke

Å spise noe godt til middag handler ikke bare om å gi kroppen min det den trenger; matglede, gode stunder med de jeg er glad i og full kontroll på matbudsjettet er akkurat like viktig. Men i en travel hverdag kan det være vanskelig å få alt til å gå opp i forhold til å skulle spise både prisvennlig, variert og spennende – spesielt fordi jeg bor alene, og det å lage middag til meg selv hver dag kan være litt kjedelig.

Heldigvis er jeg ikke den eneste som er i den situasjonen. Venninnen min Marianne har det også sånn, men da hun snakket om hva hun spiste til middag hørtes det utrolig godt ut! Asiatisk reketaco med bang bang-saus og syrlig pico de gallo, pannestekt hyse med bakte reddiker og estragonsaus og kremet sopprisotto med brokkolini, trøffelolje og hasselnøtter var bare noen av de lekre tingene hun laget. Det fikk jeg også lyst på, og da jeg spurte henne om å få oppskriftene fortalte hun at det var retter fra HelloFresh.

Fordi jeg bor alene hadde jeg aldri tenkt på å ha en matkasse før, men jeg har blitt utrolig overrasket over hvor enkelt det er å lage noe godt til middag – spesielt med tanke på at jeg lager to porsjoner på én gang, sånn at jeg enten kan spise den andre til lunsj eller til middag dagen etter. Det er også fint å se hvor mye matsvinnet mitt har blitt redusert siden jeg begynte med HelloFresh. Alt er ferdigporsjonert, så jeg får bare det jeg faktisk trenger, noe som betyr mindre matsvinn og mer penger til overs hver uke.

I en travel hverdag er det også deilig at alt blir levert på døra sånn at jeg slipper å dra på butikken – jeg kan til og med skreddersy matkassen min med mine favoritter og velge retter som passer til timeplanen min. Hvis jeg får gjester kan jeg legge til ekstra porsjoner eller velge bare middager jeg kan lage på 15 min hvis det skal gå litt ekstra fort. Hvis jeg skal på hytta kan jeg også endre leveringsdag sånn at jeg kan ta med meg matkassen, eller hoppe over en uke hvis jeg skal på ferie. Jeg setter stor pris på at det er så fleksibelt.

Opptil 1549 kr Avslag på HelloFresh i Dag!

En fordel jeg ikke hadde sett for meg var at jeg har fått så mye mer matglede. Fordi alle ingrediensene er ferdigporsjonert kan jeg prøve nye retter og utforske spennende smaker fra verdenskjøkkenet uten å måtte kjøpe alle ingrediensene i full størrelse. Det gjør at jeg spiser mye mer variert, og de enkle oppskriftskortene gjør meg selvsikker på kjøkkenet, så matlagingen har plutselig blitt noe jeg gleder meg til. Det er også virkelig restaurantverdige retter på menyen, så hvis jeg vil imponere en date eller bare skjemme bort en venninne med en ekstra god middag, kan jeg velge en av de lekre premium-rettene.

Og fordi jeg slipper å dra på butikken, kan skreddersy matkassen min med superraske retter og kan planlegge en måneds middag på minutter har jeg også mer tid til overs til det som virkelig betyr noe for meg. Det betyr at jeg kan dra innom trening etter jobb litt oftere, henge med vennene mine mer og bare generelt få litt mer egentid til å slappe av og kose meg i en ellers travel hverdag.

Jeg får også mer penger til overs til andre ting. Jeg synes nemlig det er mye enklere å følge matbudsjettet mitt fordi matkassen koster det samme hver uke, med priser fra 61,5 kr per porsjon, så jeg trenger aldri å lure på hva det kommer til å koste.

Hvis du har lyst til å spise mer variert, få full kontroll på matbudsjettet og nyte mer matglede og spennende smaksopplevelser i hverdagen – alt sammen med minimal innsats fra din side, vil jeg virkelig anbefale deg å prøve HelloFresh.