SPONSORED
We probeerden HelloFresh: lees hier hoe het ging

We probeerden HelloFresh: lees hier hoe het ging

Wie je ook bent en waar je ook woont, je hebt vast weleens van een maaltijdbox gehoord. Je weet misschien niet veel van deze boxen, maar je hebt ze vast wel voorbij zien komen op Instagram, Facebook of Pinterest. Voor degene die onder een steen heeft geleefd: maaltijdbox-leveranciers als HelloFresh bezorgen verse ingrediënten voor recepten in precies de juiste hoeveelheden voor het aantal personen bij jou thuis. Het aantal recepten en personen is flexibel en kun je wekelijks aanpassen. De box wordt bij jou thuis bezorgd wanneer het jou uitkomt. Dus in plaats van 2,7 eetlepels kerriepoeder af te meten, krijg je met HelloFresh alle ingrediënten in precies de juiste hoeveelheden, zodat je heel makkelijk thuis een heerlijke maaltijd kunt koken.

Ondanks dat ik al een tijdje van het bestaan van HelloFresh afwist, had ik het zelf nooit overwogen. Ik kan gemakkelijk 6 maaltijden zelf kiezen en koken, daarvoor heb ik HelloFresh echt niet nodig. Toen ik laatst bij een vriend ging eten - die echt de slechte kok aller tijden is (hij liet alles aanbranden toen we samen op de universiteit zaten) - schotelde hij mij deze goddelijke Duitse biefstuk met limoenboter voor. Hij zwoer dat hij het niet had laten bezorgen, maar ik was nog niet overtuigd. Totdat hij de receptkaart van HelloFresh liet zien. Ik realiseerde mij dat een maaltijdbox niet alleen voor luie of bevoorrechte mensen is, maar voor iedereen die van koken en eten houdt en wat inspiratie nodig heeft om de wekelijkse routine te doorbreken.

Een week later heb ik zelf een box besteld en wil ik mijn vriendin Sam verrassen met een maaltijd van HelloFresh. Het bestellen is simpel en ik mag zelfs de recepten zelf kiezen - dit was niet makkelijk met zoveel keuze. Het was nieuw voor mij en superleuk om te doen! Ik ben nogal van het gemak, als we thuiskomen uit werk willen Sam en ik graag snel iets eten om vervolgens te ruziën over wat we gaan kijken op Netflix. We willen niet urenlang in de supermarkt rondlopen en pas twee uur later eten. Met HelloFresh eet je niet alleen lekkere maaltijden, maar staat het ook nog eens binnen 30 minuten op tafel. Ook kunnen we nieuwe smaken ontdekken en keukens die we niet eerder kookten. We worden alleen maar avontuurlijker door HelloFresh. Het bestellen van de box is ook een stuk duurzamer dan boodschappen doen in de supermarkt. Je krijgt alles in de juiste hoeveelheden, dus er is geen voedselverspilling.

Het eerste dat Sam tegen mij zei toen we aan onze eerste HelloFresh-maaltijd begonnen was: “Dit is echt belachelijk goed!” Ik was supertrots op mezelf dat ik dit gemaakt had. Gemak associëren we al snel met iets ongezonds, met saai of niet lekker, maar dat is zeker niet het geval bij HelloFresh. Het heeft ons heel erg geïnspireerd, we eten niet langer weken hetzelfde. We zijn ermee doorgegaan en koken nu 3 maaltijden per week, waardoor we nog steeds de kans hebben om uit te eten te gaan. Voor €40,95 ontvang je 3 maaltijden voor 2 personen. Voor deze mooie prijs krijg je meer gemak én variatie in vergelijking met de supermarkt. Ze hebben 20 recepten per week om uit te kiezen, waaronder vegetarische recepten, Premium-recepten en recepten rondom leuke thema’s.

Je bent wellicht nog een beetje sceptisch, dat was ik ook. Maar ik kan je eerlijk zeggen dat het mijn routine echt heeft veranderd. Wanneer je uitgeput uit werk komt en niet meer naar de winkel hoeft, is dat echt een opluchting. HelloFresh maakt het koken van het avondeten echt een fluitje van een cent.

Nu in totaal €75,- korting op je eerste 3 boxen!

Latest Articles from Topdust