HelloFresh ingredients

Vi har fundet måltidskassen, som har noget til enhver smag

Vores måltidsvaner har ændret sig en del det sidste års tid. Der har været færre spændende restaurantbesøg, og lidt for meget takeaway pizza. I lang tid har vi ledt efter en løsning, som gør madlavningen let samtidig med, at vi får næringsrige og inspirerende mad.

Vi fandt løsningen i måltidskassen fra HelloFresh. Det er nemt og bekvemt, sundt med mad fra bunden og giver os mange nye madoplevelser i en, til tider, lidt triviel hverdag. Med deres fleksible model formår HelloFresh virkelig at ramme mange forskellige målgrupper, som dog alle har det tilfælles, at de ønsker nem og smagfuld aftensmad.

Hvis du kan se dig selv i en af de nedenstående roller, så er jeg helt overbevist om, at du bør give HelloFresh et skud.

Den travle forældre

Største fordel ved HelloFresh: Mere tid i hverdagen

Oplevelse: Selvom vi godt kan være skeptisk omkring den tid og energi, der kræves for et hjemmelavet måltid, så blev jeg meget overrasket over de korte tilberedningstider og lette fremgangsmåder.

De fleste måltider, vi har prøvet, tager max 30 minutter! Hvis du har lidt mere tid findes der også enkelte opskrifter, som tager 45, men samtidig kan du finde måltider, som kan laves på så lidt som 15 minutter. Ofte er de familievenlige retter også hurtige. Desuden kan du stole på tidsangivelsen - vi bruger hverken mere eller mindre tid det der, der står beskrevet.

Jeg sparer også enormt meget tid på ikke at købe ind så ofte. Med aftensmaden på plads til 5 dage, er det virkelig en befrielse at have alt jeg skal bruge samlet i en måltidspose fremfor at skulle finde på, finde ingredienserne i supermarkedet, stå i kø og transportere mig derhen og hjem.

HelloFresh
Naturlighed og kærlighed i en kasse
Lige til din hoveddør

Spar op til 750 kr. på dine 4 første kasser!

Parret

Største fordel ved HelloFresh: De spændende, internationale retter

Oplevelse: Når vi har haft parmiddage har de internationale retter virkelig hittet. Det er altid en oplevelse at prøve nye råvarer, krydderiblandinger og retter, som man ikke engang vidste fandtes. Nogle af mine favoritter indtil videre er:

  • Kokoskarry med linser, cashewnødder og koriander
  • Bibimbap med oksekød, pak choi og svampe
  • Koreansk inspirerede tortillas med oksekød, spidskål og syltede agurker

Hver uge er der hele 18 opskrifter at vælge imellem, så det er gjort superlet at komme på en kulinarisk rejse uden at forlade hjemmet.

Eneboeren

Største fordel ved HelloFresh: Det er meget bedre - og billigere - end takeout

Oplevelse: Jeg fik min veninde til at prøve HelloFresh. Hun fortalte mig, at hun ofte købte takeout som eneboer, da det virkede for omstændigt at diske op med en middag hver dag til sig selv.

Nu har hun ikke længere betænkeligheder ved at lave et måltid fra bunden. Ikke alene sparede hun en masse penge i forhold til takeout - hun fik også langt sundere mad og mere energi i hverdagen. Et måltid koster 43,50 kroner hos HelloFresh - en ganske fornuftig pris.

Med de lette trin-for-trin opskrifter og dertilhørende billeder samt afmålte ingredienser er madlavningen ikke så uoverskuelig, som den var engang.

Konklusion

HelloFresh passer til de fleste. Uanset om du laver mad til dig selv eller hele familien, om du er træt af takeout eller mangler mere tid i hverdagen, så er HelloFresh løsningen.

Når du opretter dit abonnement kan du altid opsige eller pause - der er ingen bindingsperiode. Så hvorfor ikke gi' det et skud?

Spar op til 750 kr. på dine 4 første kasser!