Sponsored
Van Uiteten naar Thuiseten: Mijn HelloFresh Ervaring

Van Uiteten naar Thuiseten: Mijn HelloFresh Ervaring

Opmerking van de Redactie: Ik had een vreselijke gewoonte om te vaak afhaalmaaltijden te halen. Ik verspilde mijn budget en verlangde naar een zelfbereide maaltijd. Hoewel ik niet kon koken, schreef ik me in voor HelloFresh, wat mijn leven veranderde. Blijf lezen om erachter te komen hoe…

Mijn Leven Voor HelloFresh:

Ben ik de enige, of worden de dagen steeds drukker? Soms heb ik meer tijd nodig voor zelfs de meest basale klusjes zoals het schoonmaken van het huis, de was doen en een gezonde maaltijd koken.

Dus, in plaats van te proberen te koken, koos ik gewoon voor afhaalmaaltijden of uit eten gaan de meeste avonden - geen excuus, ik weet het. Mijn portemonnee voelde de pijn en na een tijdje kon ik geen McDonald's of gefrituurde kip meer eten. Ik verlangde naar iets zelfgemaakts.

Maar het idee om een maaltijd samen te stellen stresseerde me. Hoe lang zou het duren om de juiste ingrediënten te vinden en te koken?

Ik klaagde weer tegen mijn vriendin, Maria, over hoeveel geld ik uitgaf aan eten en wist niet waar ik moest beginnen met het maken van zelfbereide diners. Ze stelde voor dat ik HelloFresh zou uitproberen, een maaltijdbox die vooraf geportioneerde ingrediënten naar je deur stuurt.

Ik had al eerder over HelloFresh gehoord, maar ik aarzelde om het te proberen. Zou ik eraan vastzitten? Zou het te duur zijn?

Maria herinnerde me eraan dat HelloFresh helemaal flexibel is; ik kon weken overslaan, mijn abonnement pauzeren of op elk moment uitschrijven. Bovendien hebben ze een aanbieding voor nieuwe klanten - Profiteer van € 90 korting. Dit zorgde ervoor dat ik me eindelijk inschreef.

Mijn Leven Na Het Inschrijven Bij HelloFresh:

Ik wist dat ik de juiste keuze had gemaakt toen ik mijn box ontving. Hij arriveerde aan mijn deur gevuld met verse producten, vooraf geportioneerde ingrediënten en receptenkaarten voor mijn geselecteerde maaltijden - ja, helemaal geen supermarktbezoeken.

Het HelloFresh-menu biedt meer dan 40 recepten die elke week veranderen en een keuze bieden uit wereldkeukens - dus ik heb altijd iets nieuws om te proberen.

Ik begon met de Orzo met rundergehakt à la köfte met mascarpone, paprika en prei, wat er gemakkelijk genoeg uitzag. Het kostte slechts 25 minuten en bleek geweldig te zijn, ik genoot van elke hap. En ik had absoluut geen voedselverspilling - bonus.

Daarna probeerde ik de Teriyaki-gehaktballetjes met rijst met gebakken groenten en pinda's, die heerlijk waren en ook 25 minuten duurden. Maar mijn favoriet was Biefstuk met zwarte-pepersaus met patatjes en groene salade (duurde 15 minuten) Ik was zo verrast hoe smaakvol het was.

Al snel hield ik van het idee om te koken met HelloFresh. Het haalt alle giswerk weg en ik hoefde niet naar de supermarkt te rennen of ingrediënten af te meten. Ik werd zelfs zelfverzekerder in mijn kookvaardigheden - mijn vrienden zijn zo onder de indruk.

Het beste gedeelte; HelloFresh-maaltijden kosten slechts €2.62 per portie, wat zoveel goedkoper is dan uit eten gaan.

Laatste Gedachten:

Ik ben blij dat ik Maria vertrouwde en me aanmeldde bij HelloFresh. Het heeft me geholpen de slechte gewoonte om elke avond afhaalmaaltijden te halen, af te leren. Hun maaltijden zijn heerlijk, gemakkelijk en snel te maken, en helemaal betaalbaar.

Dus, als je afhaalmaaltijden en diepvriesproducten wilt vermijden maar niet weet waar je moet beginnen, waag dan de sprong want HelloFresh zal je gedekt hebben.

HelloFresh speciale aanbieding voor onze lezers! Profiteer hier van € 90 korting

Aanbod verloopt in