SPONSORED
Urbanista

Urbanista har hörlurar för alla

Vi känner alla till problemet med att ett par hörlurar blir värdelösa på grund av att ena luren slutar fungera. Eller ibland är det istället batteritiden som inte är helt rätt, och hörlurarna tystnar när vi är mitt uppe i någonting. Vi lägger mycket pengar på att köpa otaliga hörlurar och så går de sönder allt för tidigt!

Det är dags att investera i ett par hörlurar som håller. När vi hörde talas om Urbanista, ett märke som gör högkvalitetslurar med bekvämlighet och ett överkomligt pris i åtanke, var vi tvungna att testa dem.

Vi lät tre olika personer testa Urbanista och berätta för oss vilka produkter de tyckte bäst om.

Träningsfantasten

Favoritmodell: Athens

Upplevelse: Det jag inte gillar med hörlurar är när de aldrig sitter kvar i örat när jag tränar. Och jag kan inte träna utan min spellista med klassiska rocklåtar. Jag behöver trådlösa öronsnäckor som inte ramlar ut (sladden trasslar in sig mellan vikterna).

Jag upptäckte Urbanista och deras trådlösa öronsnäckor av modellen Athens. De är vattentåliga och perfekta för löpning, simning och alla andra sporter som gör att du svettas. Öronsnäckorna levereras med tre extra laddare och batteriet klarar upp till 8 timmar (32 timmar totalt). Dessa öronsnäckor är din ultimata träningspartner.

Pris: 1 290 kr.

Den modemedvetna

Favoritmodell: Stockholm Plus

Upplevelse: Även om öronsnäckor är användbara, är vissa av dem inte så snygga och den enda färgen som erbjuds är vit...som lätt kan se smutsig ut om du är som mig och använder dem dagligen.

Urbanistas Stockholm Plus är helt trådlösa. De är en smartare och snyggare uppgradering med en ny och förbättrad mikrofon, den totala speltiden har ökats till mer än 20 timmar, och de har IPX4-skydd mot vatten. Det bästa är att de finns i fem snygga färger: white, black, green, silver och min favorit som är rose gold.

Pris: 690 kr.

Musikälskaren

Favoritmodell: London

Upplevelse: Min dag blir inte bra om jag inte lyssnar på musik medan jag dricker mitt morgonkaffe. Akustisk musik ger mig ro och med allt trafikbuller är det inte så lätt – jag behöver något som verkligen tar bort allt buller utifrån.

London från Urbanista är de perfekta bullerdämpande öronsnäckorna som minskar oönskat ljud med högre precision. Den nya funktionen Ambient Sound Mode förstärker och definierar röster utifrån utan att behöva sänka volymen eller pausa. Denna modell har silikontoppar som är personligt anpassningsbara och 7 timmars speltid med extra laddare. Finns i 5 olika färger!

Pris: 1 490 kr.

Slutligen:

Urbanista har ett brett utbud av hörlurar och alla ljudprodukter som du kan tänkas behöva. De har även hörlurar med sladdar och hörlurar som bärs över örat. De har något för alla och med teknik på högsta nivå, samtidigt som du får bästa kvalitet och bekvämlighet.

Om du tänker byta hörlurar eller bara är trött på att de går sönder för ofta är det dags att byta till Urbanista. Deras kvalitetshörlurar är designade för att hålla länge och med ett stort utbud av stilar har de det perfekta paret för alla!

Oavsett om du vill se bra ut i dem, träna med dem eller bara njuta av musik, skaffa hörlurar från Urbanista som passar din livsstil!