Sådan Gjorde HelloFresh Mit Liv Lettere Og Lækrere

Jeg har hørt så meget om HelloFresh på det seneste, men jeg må ærligt indrømme, at jeg tænkte, det bare var endnu en dille. Det lyder jo alt sammen meget fint - måltidskasser leveret til min dør med simple og gode ingredienser i - men skal jeg virkelig hoppe med på vognen? Så let kan det da heller ikke være.

Kunne jeg blive en af de der supermødre, som står og hygger mig med madlavningen, mens børnene springer rundt om benene på mig? Tja, det er vel et forsøg værd, tænkte jeg, og så tilføjede jeg det til min kilometerlange papyrusrulle af en to-do-liste.

En dag fik min gode veninde mig overtalt. Hun er også en travl kvinde med 3 børn, og hun hoppede med på HelloFresh-bølgen for noget tid siden. "Jeg lover dig, det gør livet lettere," forsikrede hun mig. Herefter tror jeg, at hun fik mig i en slags trance, mens hun forklarede om ingen køer i supermarkedet og mere familiehygge uden de store "AAAADD!"-udråb fra de mindste eller mad, der bliver smidt på gulvet i stedet for at ryge i løgnhalsen. Hvis madlavningen ligefrem kunne gøres sjov og inspirerende, og alle maver kunne fyldes med glæde, så er det forsøget værd!

Jeg blev overrasket, da min første måltidskasse ankom. Det var endnu en af de der overdrevet travle dage - de der, hvor man leder efter sin telefon, mens man har den i hånden. Og vupti - så stod der en kasse fyldt med lækkerier uden for min dør. Jeg havde allerede overvejet, hvilke kedelige rester, vi mon havde i fryseren, for jeg havde fuldstændig glemt om leveringen.

Det hele var individuelt pakket i brune papirsposer, og jeg hapsede den, hvorpå der stod "Burgere med chorizo, pomfritter og grøn salat" (jeg mener… Hvem ville IKKE hapse den?). Mine drenge er vilde med at lave burgere, og dette var en super sjov udfordring for dem. Jeg stod mest af alt og betragtede vores små stjernekokke. Så gik jeg i gang med at lave pomfritterne. Som om pomfritter ikke gør mig glad nok i forvejen, så stod der på opskriften, at kartoflerne ikke skulle skrælles, og det var lige prikken over i'et. Vi har ikke behov for den helt store gourmetoplevelse i hverdagen. Vi vil bare have lette, lækre retter med friske ingredienser, som ikke kræver det store af os.

Ingen længe kom min mand hjem, og vi sad alle og nød vores burgere. Vi fik alle vendt dagen med hinanden, og det hele var så afslappende og hyggeligt. Min mand tog opvasken efterfølgende, og han satte stor pris på den lille mængde opvask der var, i modsætning til når jeg freestyler og køkkenet ligner noget, der er løgn efterfølgende.

Jeg indrømmer det gerne: jeg er solgt! Vi bestiller den familievenlige måltidskasse og oftest 3 dages måltider til 4 personer. Jeg er så glad for ikke at skulle have den kedelige "Hvad-skal-vi-have-til-aftensmad?"-samtale mere. Vi prøver en masse nyt, så det ikke bare bliver de samme kedelige rester. HelloFresh har mange muligheder for vegetarer, folk med og uden børn, og så er jeg stor fan af fleksibiliteten. Du kan springe uger over, hvis du skal på tur, sætte dit abonnement på pause og vende tilbage, lige så hurtigt du vil. Børnene får stadig deres højtelskede spaghetti med kødsovs og nuggets i ny og næ, men nu behøver jeg ikke længere handle ind til det. Alt i alt må jeg sige, at HelloFresh hjælper vores familie. Til bedre måltider, mere tid og mere hyggelige middagsstunder.

Aktualisieren: HelloFresh hat das Sonderangebot für Neukunden verlängert! Folge diesem Link für 45€ Rabatt auf deine Bestellung!