SPONSORED
Hellofresh

Så hjälpte HelloFresh mig att förbättra mina middagsvanor

Jag vägrar att vara som mina vänner och registrera mig för varje matkasse som finns. Visst, det här året har inte varit helt lätt - men mina polare har helt tappat det! Tro mig, ingen är gladare än jag om livet kan bli lite enklare - men blir det verkligen lättare om man byter matkasse varannan vecka?

Min kompis Josefina har postat en massa bilder på grym mat den senaste tiden. Eftersom hon milt sagt inte är den vassaste kniven i köket, antog jag att det var ännu en matkasse hon börjat använda. Hon berättade att hon registrerat sig hos HelloFresh och att det faktiskt hjälpt henne att lära sig laga mat och samtidigt spara tid.

Jag måste erkänna att även jag är urusel på att laga mat, men samtidigt vill jag inte fastna i någon dryg prenumeration som håller mig fången i mitt eget kök. Josefina berättade dock att HelloFresh inte hade någon bindningstid - helt perfekt för mig.

Därför bestämde jag mig för att kika närmare på HelloFresh och det var några saker som verkligen fastnade på näthinnan:

hellofresh

Snabbt och enkelt HelloFresh skickar alla ingredienser som du behöver för att laga grymma middagar på så lite som 25 minuter. Dessutom kommer alla recepten med ett smidigt receptkort som gör att inte ens jag kan misslyckas!

hellofresh

Jag kan välja vad jag vill Hos HelloFresh kan jag välja mellan 18 recept varje vecka och sätta ihop min matkasse som jag själv vill. Det passar mig som, även om jag inte är så bra på att laga mat, faktiskt är ganska kräsen.

hellofresh

Flexibel prenumeration Som sagt, jag gillar min frihet - och med Hellofresh behåller jag den eftersom jag kan pausa eller avsluta när som helst.

Billigare än mataffären Det som förvånade mig mest var att Hellofresh faktiskt blir billigare än om jag handlat middagen i mataffären. Middagarna jag beställde från HelloFresh kostade så lite som 32 kr per portion (med rabatten jag fick). Inte illa!

Bra för miljön! Med ingredienser i exakta mängder slipper jag överbliven mat som hamnar i skafferiet - eller i soptunnan. Dessutom kompenserar HelloFresh för 100% av sina direkta koldioxidutsläpp.

Efter att ha provat HelloFresh ett tag måste jag säga att min vardag verkligen har förändrats. Jag har fått ordning på mina middagrutiner, äter mer spännande mat - och middagen har faktiskt blivit rolig att laga!

Dessutom har jag redan lärt mig massor i köket som jag ser fram emot att visa mina vänner nästa gång de kommer på besök - oavsett när de kommer. För även om de dröjer kommer jag garanterat fortfarande att prenumerera på HelloFresh. Den här matkassen släpper jag aldrig.

Spara upp till 565 kr på dina 4 första kassar.