SPONSORED
hellofresh

Ontdek waarom iedereen enthousiast is over HelloFresh

Heel België is inmiddels bekend met de maaltijdbox. Het gemak van de maaltijdbox is voor velen enorm aantrekkelijk. De beste verse ingrediënten samen met makkelijk te volgen receptkaarten thuisbezorgd krijgen - wie wil dat niet?

HelloFresh is de meest populaire maaltijdboxleverancier vanwege ingrediënten van de beste kwaliteit, maaltijden uit wereldwijde keukens en makkelijke recepten.

Ben jij benieuwd naar de mening van HelloFresh'ers? Lees dan snel verder.

De drukke moeder

Probleem rond etenstijd

Ik ben te druk om nieuwe recepten te vinden en te bereiden die het hele gezin lekker vindt.

Waarom HelloFresh?

HelloFresh heeft recepten voor het hele gezin. Een moeder zijn van twee jonge jongens is niet altijd makkelijk. Het avondeten is vaak een strijd geweest, vooral omdat ik maar een paar snelle recepten ken. De jongens hadden na een tijdje wel genoeg van mijn spaghetti bolognese en weigerden mijn gebraden kip met worteltjes te eten.

Sinds ik kook met HelloFresh zijn elke avond alle borden leeg. Van de pittige aardappeltjes met harissa en varkensworstjes kunnen de jongens geen genoeg krijgen. HelloFresh bespaart me daarnaast ook kostbare tijd. Doordat de verse ingrediënten in de juiste hoeveelheden worden bezorgd en de receptkaarten makkelijk te volgen zijn, is het eten klaar in 30 minuten. Geen gehaaste bezoekjes meer aan de supermarkt en in een handomdraai een verse maaltijd op tafel!

De alleenstaande

Probleem rond etenstijd

Ik bestel te veel.

Waarom HelloFresh?

HelloFresh is goedkoper dan bestellen. Door werk, sport en afspraken met vrienden en familie blijft er vaak geen tijd over om te koken. Ik bestel daarom veel, wat niet gezond en zeker niet goedkoop is.

Een vriendin van me raadde me HelloFresh aan. Ik besefte me dat HelloFresh mij veel geld en moeite zou kunnen besparen. Nadat ik het een keer geprobeerd had, kon ik niet geloven hoe snel en eenvoudig het is. Met HelloFresh hoef je niks af te meten en nauwelijks iets voor te bereiden of op te ruimen. Je volgt de makkelijke stappen op de receptkaart en het eten is klaar!

De beste verse ingrediënten in precies de juiste hoeveelheden worden bij je thuisbezorgd. Op deze manier bespaar je tijd, verspil je niks en help je het milieu.

HelloFresh: De #1 maaltijdbox in België
Verse ingrediënten van goede kwaliteit
Recepten vanaf slechts 4,17 € per portie

Nu in totaal €45,- korting op je eerste 3 boxen!

Het stel

Probleem tijdens het eten:

Het vinden van een leuke activiteit om thuis samen te doen.

Waarom HelloFresh?

HelloFresh heeft recepten uit wereldkeukens die we samen kunnen koken.

Het afgelopen jaar hebben mijn vriend Tom en ik het enorm gemist om uit eten te gaan. Na lang zoeken naar een leuke activiteit om thuis samen te doen, besloten we om HelloFresh te proberen. Ondanks dat we beide geen koks zijn, wilden we het toch een kans te geven.

HelloFresh opende onze ogen. We koken om de beurt voor elkaar en soms zelfs samen. Het HelloFresh-menu verandert continu en er komen elke week weer recepten uit nieuwe keukens bij. Hierdoor blijft het voor ons verrassend. Ik had nooit gedacht dat ik Indonesische curry-noedelsoep zou kunnen koken, maar met HelloFresh is het een eitje.

Tot slot

De maaltijdboxen van HelloFreshzijn voor iedereen. Het is betaalbaar, het menu is divers en met de makkelijk te volgen receptkaarten zet je in een handomdraai heerlijke maaltijden op tafel.

Je kiest een menuvoorkeur - Vlees, vis & veggie, Veggie, Familie of Lekker snel - en het aantal personen en maaltijden. De box pas je elke week eenvoudig naar jouw wensen aan. Komt het een weekje niet uit of wil je helemaal stoppen? Dan pauzeer of annuleer je de box.

Ga naar HelloFresh.nl, bestel jouw eerste box en kook de lekkerste maaltijden in een handomdraai.

Nu in totaal €45,- korting op je eerste 3 boxen!