SPONSORED
Mijn ervaring met ‘s werelds meest populaire maaltijdbox - in foto’s!

Mijn ervaring met ‘s werelds meest populaire maaltijdbox - in foto’s!

HelloFresh in een notendop

Met HelloFresh zet je makkelijk en snel lekkere gevarieerde maaltijden op tafel

Stimuleer gezondere eetgewoonten en verspil zo min mogelijk eten

HelloFresh is de perfecte oplossing voor elk huishouden dat op zoek is naar een stressvrije manier om dagelijkse gevarieerde maaltijden op tafel te zetten. Ze bezorgen alle verse ingrediënten in de juiste hoeveelheden - zo maken ze het je makkelijk om in een handomdraai lekkere gerechten te koken.

Als professioneel voedingsredacteur heb ik laatst HelloFresh voor een week getest, zodat ik goed begrijp wat deze maaltijdbox anders dan de anderen maakt. Dit is wat je erover wilt weten:

Op het menu

Bij HelloFresh kun je wekelijks je favorieten uit meer dan 40 recepten kiezen: van Nederlandse tot Aziatische gerechten. Geniet van veel variatie aan tafel. En dat vaak al in slechts 30 minuten koken - sommige maaltijden kosten je zelfs maar 20 minuten in de keuken!

Onze favorieten zijn onder andere de zoete aardappelsoep met witte kaas. Ook heel lekker is de kruidige linzenstoof met aubergine.

Wil je met HelloFresh koken, dan kun je uit verschillende menuvoorkeuren kiezen:

 • Lekker snel
 • Veggie
 • Vis & veggie
 • Familie
 • Caloriebewust
 • Flexitarisch
 • Zonder varkensvlees
 • Vlees, vis & veggie

Kies je menuvoorkeur en filter heel makkelijk op de maaltijden die bij jouw smaak passen.

De HelloFresh Box

HelloFresh verpakt alle ingrediënten in 100% recyclebare kartonnen dozen en aparte papieren zakken.

De maaltijdboxen worden - met slechts één tussenstop tussen de leverancier en jouw keuken - bezorgd met gekoelde busjes. Dit zorgt ervoor dat alle ingrediënten altijd supervers aankomen. Voor het gemak (en om zo min mogelijk te verspillen) wordt alles in de juiste hoeveelheden thuisbezorgd én worden de ingrediënten per maaltijd in aparte papieren zakken gesorteerd. Daarbij vult HelloFreshde box met receptkaarten waarop stap-voor-stap de recepten zijn uitgewerkt. Ook deze zijn te recyclen, maar je kunt ze ook als extra kookinspiratie bewaren en op een later moment nog eens gebruiken.

Koken en eten

Het zoeken naar recepten, boodschappen doen en koken kan veel tijd (en energie) kosten. Geen wonder dat veel mensen uit gemak kiezen voor calorierijke diepvriesmaaltijden en vette afhaalmaaltijden.

HelloFreshmaakt koken makkelijk en leuk. Ontdek hun internationale gerechten, word handiger in de keuken en geniet van gerechten die je nog niet kende.

En dankzij de voedzame maaltijden, wordt het een eitje om een gezondere kookroutine in de vingers te krijgen.

Flexibel lidmaatschap

Het aanmelden voor HelloFresh was heel makkelijk. Het enige wat ik hoefde te doen, was:

 • Mijn menuvoorkeur kiezen
 • De kortingscode invoeren
 • Mijn e-mailadres, adres en betaalgegevens invullen
 • Mijn recepten kiezen
 • En op het door mij aangegeven moment werd de box thuisbezorgd

Conclusie: is HelloFresh het proberen waard?

Als je op zoek bent naar een stressvrije oplossing voor het avondeten, dan is HelloFresh zeker de moeite waard. Ze hebben lekkere, makkelijke recepten voor veel verschillende menuvoorkeuren en al vanaf slechts € 2,75 per portie.

Lang verhaal kort, ik ben erg enthousiast over mijn ervaring met HelloFresh en raad dan ook iedereen aan om het eens te proberen - het is een slimme investering in je tijd en smaakpapillen!