SPONSORED

Kom weer terug in het ritme met HelloFresh

Er gaat niets boven een zelfgemaakte verse maaltijd, maar wie neemt daar tegenwoordig nog de tijd voor? Een recept uitzoeken, boodschappen doen en het koken zelf - voordat er een maaltijd op tafel staat, ben je zo een paar uur verder. Gelukkig biedt HelloFresh de oplossing!

Het nemen van een lidmaatschap op een maaltijdbox voelt misschien als een verplichting, maar het is maakt jouw leven juist een stuk makkelijker én flexibeler. Maaltijdbox leverancier HelloFresh helpt iedereen die weinig tijd heeft, maar wél een verse maaltijd op tafel wilt zetten.

Ben je benieuwd, maar weet je niet waar je moet beginnen? We beantwoorden de meest brandende vragen voor je!

Hoe werkt HelloFresh?

Elke dag opnieuw bedenken wat je gaat eten kan soms best vermoeiend zijn. Het is daarom een verademing dat HelloFresh voor jou de recepten bedenkt én de boodschappen thuisbezorgd.

Jij kiest zelf jouw favoriete recepten en krijgt een box vol met de beste verse ingrediënten in precies de juiste hoeveelheden thuisbezorgd. Met makkelijk te volgen receptkaarten zet jij in 4 tot 6 stappen een lekkere maaltijd op tafel.

Uit wat voor soort maaltijden kun je kiezen?

Er zijn vier verschillende boxen: Originalbox, Veggiebox, Quick & Easy Box en Familybox. Op basis van jouw keuze krijg je een selectie aan recepten, maar je kunt ook zelf de recepten kiezen. Daarnaast geef je ook zelf het aantal maaltijden en porties door.

Een aantal van de favoriete maaltijden van HelloFresh'ers zijn oosters gemarineerde zalmfilet, farfalle met bospaddenstoelenpest en pittige risotto met bleekselderij en courgette. En met elke week 20 recepten om uit te kiezen, eet je altijd lekker én gevarieerd. Zo zijn er bijvoorbeeld Balansrecepten, Quick & Easy-recepten die in 15 tot 25 minuten op tafel staan, kindvriendelijke recepten en nog veel meer.

Zijn de maaltijden vers en gevarieerd?

Welke recepten je ook kiest, met HelloFresh eet je altijd gevarieerd. En in tegenstelling tot de meeste supermarkten, zijn de ingrediënten van HelloFresh, maar kort onderweg en daardoor supervers. Ze kiezen de leveranciers met zorg uit, want alleen het allerbeste is goed genoeg voor in de HelloFresh Box.


Een lidmaatschap? Zit ik ergens aan vast?

Nee! Iedereen heeft een flexibele levensstijl en daar pas je de HelloFresh Box gemakkelijk op aan. Met HelloFresh hoef je je nergens aan te binden en kun je op elk moment pauzeren of de bezorging stopzetten. Het enige wat je hoeft te doen is in te loggen, je recepten te kiezen, je bezorgmoment te selecteren en eventueel te pauzeren of te annuleren.

Hoeveel kost het?

Wat heb je aan een maaltijdbox als het onbetaalbaar is? Gelukkig beginnen HelloFresh Boxen vanaf € 1,94 per portie. En hebben we al gezegd hoeveel je kunt besparen op voedselverspilling? Met de voor geportioneerde ingrediënten van HelloFreshhoef je je geen zorgen meer te maken over het kopen van te veel eten of het weggooien ervan.

Het gemak, de variatie, de flexibiliteit en de gebruiksvriendelijkheid - met HelloFresh is het avondeten anders. Zeg vaarwel tegen het kopen en weggooien van onnodige ingrediënten en het gedoe van boodschappen doen en zeg hello tegen HelloFresh!

Met de code '194TOPDUST' bestel je maaltijden voor maar €1.94