SPONSORED
HelloFresh

Ik maakte me zorgen over de eetgewoontes van mijn kinderen - dus ik probeerde HelloFresh! Dit is mijn mening.

Als moeder van twee kinderen heb ik het de hele zomer druk gehad. Door alle activiteiten van de kinderen en de uitstapjes die we hebben gemaakt, zijn de eetgewoonten van het gezin op de achtergrond geraakt.

Meestal stop ik 's avonds een pizza in de oven, maak ik een snelle pasta of haal ik een afhaalmaaltijd. Ik wilde er wel een gewoonte van maken om elke avond zelf een maaltijd te koken, maar ik wist niet waar ik moest beginnen!

Nu de kinderen weer naar school gaan, ik naar werk moet en de naschoolse activiteiten ook weer beginnen, heb ik niet veel tijd om elke avond ingrediënten te kopen, laat staan een maaltijd voor te bereiden en te koken.

Op een dag stelde mijn man voor om HelloFreshte proberen, omdat een van zijn collega's het had aanbevolen. Na wat gesprekken overtuigde hij me om het een week te proberen, omdat je je lidmaatschap op elk moment kunt opzeggen. Bij HelloFresh kun je kiezen uit verschillende menuvoorkeuren: Vlees, vis & veggie, Veggie, Familie en Lekker Snel voor 1-6 personen met 2-6 recepten per week. Wij kozen voor de menuvoorkeur Familie voor 4 personen met 5 recepten, wat ons slechts € 4,25 per portie kostte. Daarna kozen we de lekkerste recepten - er is zo veel keuze!

HelloFresh: De #1 maaltijdbox in Nederland
Verse ingrediënten van goede kwaliteit
Recepten vanaf slechts € 4,15 per persoon

Bestel HelloFresh nu!

Onze box kwam precies op tijd aan. Ik had enorm veel zin om alle recepten uit te proberen.

De ingrediënten zijn duidelijk geëtiketteerd en allemaal supervers. Ook vind ik het geweldig dat HelloFresh duurzaam is.

Het eerste recept dat ik heb gekookt was de conchiglie met rode pesto, feta, paprika, veldsla en basilicum Ik was verbaasd toen ik de bereidingstijd van slechts 20 minuten zag en mijn grootste zorg was of de kinderen het wel lekker zouden vinden.

Het recept stond echt in 20 minuten op tafel! Alle borden waren leeg - zelfs die van Toby, de moeilijkste eter in mijn gezin! HelloFresh was officieel goedgekeurd in ons huis.

Naarmate onze week vorderde, realiseerde ik me hoe geweldig HelloFresh is. Mijn favoriete maaltijd van de week was de zomerse bowl met avocado en zoete aardappel, courgette, Griekse kaas en kikkererwten, maar de kinderen vonden de plaattaart met geitenkaas, pepersaus, waterkers en basilicumcrème het lekkerst.

Natuurlijk hebben we ons HelloFresh-lidmaatschap gehouden. Ik ben verbaasd over hoeveel tijd het me bespaart - het is een levensredder! Het heeft ons ook een hoop geld bespaard, als je bedenkt wat we in de zomer aan afhaalmaaltijden hebben uitgegeven. HelloFresh heeft ons echt geholpen om terug in het ritme te komen.

De maaltijden van HelloFresh zijn lekker en voedzaam, maar bovenal zorgt HelloFresh voor wat meer tijd met het gezin waar ik heel dankbaar voor ben! Ben jij op zoek naar een manier om het plezier in koken weer terug te vinden? Probeer dan HelloFresh.