SPONSORED
hellofresh

Hoe HelloFresh mij door de feestdagen heen hielp

Nu het eind van het jaar in zicht is, en de feestdagen voor de deur staan, staat ons veel drukte te wachten.

Voor mij zijn de feestdagen de leukste tijd van het jaar. Ik ben dol op het koude weer, het lekkere eten in overvloed en het geven van cadeautjes. Maar bovenal op de tijd die we doorbrengen met familie. Dat is wat de feestdagen voor mij pas echt speciaal maakt.

Onze familie is groot, en kerst duurt bij ons eigenlijk de halve decembermaand. We komen zo vaak als we kunnen samen, doen elk jaar dezelfde spelletjes en eten veel te veel. Heel lekker, maar dat betekent wel dat er veel gekookt moet worden.

Weken van tevoren ben ik al bezig met plannen. Over de boodschappenlijstjes denk ik dagenlang na, en ik maak zoveel mogelijk eten van tevoren klaar. Leuk om te doen, maar het kost me toch altijd meer energie dan ik van tevoren denk. Vooral de dagen waarop we geen mensen over de vloer hebben vind ik een uitdaging. Nadat ik zoveel heb gekookt voor de grote diners met de familie, heb ik vaak geen energie meer om boeiende gerechten te koken voor de kinderen.

HelloFresh: De #1 maaltijdbox in België
Verse ingrediënten van goede kwaliteit
Recepten vanaf slechts 3,90 € per portie

Bestel HelloFresh nu!

Omdat afhalen vaak niet zo gezond, en ook niet al te goed voor de portemonnee is, was ik op zoek naar iets anders. Op dat moment kwam ik de maaltijdboxen van HelloFresh tegen. Ik wist niet goed wat die boxen nu eigenlijk inhielden en dacht altijd dat je daar toch uiteindelijk ook veel werk aan had. De recensies zeiden daarentegen iets heel anders, dus ik besloot mij er eens verder in te verdiepen.

Ik was meteen verbaasd over hoe makkelijk het was om te navigeren op de website. Nadat je je hebt aangemeld, kun je zelf boxen kiezen die passen bij jouw behoeften. Ik ging voor 3 recepten voor 4 personen, en koos de recepten me het lekkerst leken. De recepten variëren elke week, en je kunt je voorkeuren op elk moment veranderen. De boxen worden bezorgd met ingrediënten in de juiste hoeveelheden, en makkelijke receptkaarten met afbeeldingen. Zo was ik in plaats van een paar uur, een paar minuten bezig met het plannen en voorbereiden van het avondeten.

Ik kon niet wachten tot mijn box werd bezorgd en was erg benieuwd of de kinderen de recepten lekker zouden vinden. Toen de bezorger aanbelde werd ik meteen vrolijk. Een vriendelijke jongen overhandigde me de box, die er keurig uitzag. Er stonden zelfs instructies op voor het recyclen.

Het eerste recept dat ik wilde proberen, was de parelcouscoussalade met kippendij, die 25 minuten duurde om te maken. Dit recept viel bij iedereen in de smaak, en dan te bedenken dat het zo gemakkelijk was om op tafel te zetten. Andere avonden die week kookten we quiche met broccoli en risotto met krokante aardpeer. Ik kon het niet geloven, maar de kinderen aten alles op.

De maaltijden zijn makkelijk te bereiden en betaalbaar voor € 5,15 per portie. Een stuk goedkoper dan afhalen of boodschappen doen. Bovendien kan ik mijn box altijd overslaan, annuleren of pauzeren.

De kinderen zijn dol op de HelloFresh-maaltijden en het maakte het koken tijdens de feestdagen zo makkelijk, dat ik geneigd ben om het in het nieuwe jaar ook te houden. Het lijkt me ideaal om HelloFresh op werkdagen te gebruiken, zodat ik overdag wat meer tijd voor mezelf heb.

Ik wilde iets waarmee ik tijdens de feestdagen binnen 30 minuten het eten op tafel kon zetten, en dat heb ik gevonden. HelloFresh is snel, handig en helpt me veel tijd en geld te besparen.

Nu in totaal €45,- korting op je eerste 3 boxen!