SPONSORED
Hoe HelloFresh me helpt te besparen in 2024

Hoe HelloFresh me helpt te besparen in 2024

In 2024 zijn de kosten van mijn boodschappen met bijna 20% gestegen. Zelfs de prijs van mijn koffie in de ochtend en mijn wekelijkse afhaalmaaltijden schoot omhoog. En dan heb ik de rest van mijn uitgaven nog niet eens genoemd.

Het nieuwe jaar begon en ik moest manieren vinden om te besparen. Ik gaf veel te veel uit aan eten en daar moest een oplossing voor komen.

De meeste ingrediënten belandden bij mij in de vuilnisbak. Omdat ik ze kocht en dan besloot dat ik te moe was om te koken, of ze niet op tijd gebruikte en de houdbaarheidsdatum dan alweer was verstreken.

Een vriend van me bestelde vorig jaar voor het eerst een maaltijdbox van HelloFresh, maar ik vond dat toen niks voor mij. Zo’n maaltijdboxservice is vaak heel duur. Het zou vast buiten mijn budget vallen en daarnaast is het gewoon een heel gedoe. Maar onlangs had ik het met haar over hoeveel ik uitgeef aan boodschappen en hoeveel ik weggooi. Dus stond ze erop dat ik het probeerde.

Het blijkt dat de meeste HelloFresh-recepten in slechts 30 minuten klaar zijn - soms zelfs sneller - en de ingrediënten krijg je in de juiste porties, dus je gebruikt alles en hebt nooit voedselverspilling.

Nadat ik op de website van HelloFresh had geklikt, ontdekte ik dat hun lidmaatschap heel flexibel is! Ik kan een bezorging overslaan, pauzeren of het lidmaatschap opzeggen wanneer ik maar wil. Dus besloot ik HelloFresh een kans te geven, want wat had ik te verliezen?

Dit is hoe HelloFresh me helpt:

Sla de supermarkt over en bespaar geld

Als je kijkt naar de stijgende prijzen, is HelloFresh betaalbaarder dan de supermarkt.

Hun maaltijden beginnen bij slechts €2.62* per portie, wat veel goedkoper is dan afhaalmaaltijden en maaltijden in de supermarkt!

Door de rechtstreekse samenwerking met hun leveranciers, is de HelloFresh-keten veel korter, wat de kosten laag houdt en versheid garandeert.

Geen voedselverspilling

Ik gooi altijd beschimmelde kaas en grote potten mayonaise of pastasaus weg omdat ik nooit de volledige inhoud gebruik.

Met HelloFresh ontvang je de exacte hoeveelheid van elk ingrediënt dat je nodig hebt, dus er is geen voedselverspilling. Wat een geldbesparing en nog goed voor het milieu ook!

Gevarieerd en betaalbaar koken

Ik hield van het gemak van afhalen. Maar eerlijk gezegd zijn HelloFresh-maaltijden gezonder en lekkerder. Op het wekelijks wisselende menu staan elke week 45 nieuwe recepten geïnspireerd door keukens van over de hele wereld zoals Mexicaanse tostada met gekruid kipgehakt en cheddar, Italiaanse risotto met venkel en gekruide varkensworst of Indiase dahl met bataat en kokosmelk.

Het mooiste is dat je lekkere recepten leert koken en tegelijkertijd nieuwe keukens uitprobeert!

Een beter budget en tijdsbesparing

Met HelloFresh weet ik precies hoeveel ik elke week uitgeef aan maaltijden, dus nu ga ik nooit meer over mijn budget heen.

De maaltijden van HelloFresh zijn heerlijk en zo snel klaar. Ik besteed tegenwoordig veel minder tijd aan boodschappen doen, voorbereiden en koken. Sommige HelloFresh-maaltijden zijn bijvoorbeeld in slechts 20-30 minuten klaar. Daardoor kan ik me concentreren op mijn werk, hobby's en gewoon meer ontspannen. Ik denk er zelfs over om met al mijn extra tijd een bijbaantje te beginnen.

Als je op zoek bent naar een kosteneffectieve manier om zelf maaltijden te bereiden, kan ik HelloFresh van harte aanbevelen. Tijdelijke korting bij HelloFresh: Vanaf €2.62 per maaltijd!