SPONSORED
Het is officieel: HelloFresh werkt samen met Neil Patrick Harris

Het is officieel: HelloFresh werkt samen met Neil Patrick Harris

Het is officieel: Acteur Neil Patrick Harris en sterrenkok David Burtka werken samen met HelloFresh! Het sterrenkoppel heeft een onberispelijke smaak en toen we hoorden dat ze de Familie-recepten van HelloFresh voor hun kids koken, moesten we dit nieuws delen.

HelloFresh staat al bekend om lekkere recepten die je zelf thuis maakt met ingrediënten in de juiste porties. Alles wordt rechtstreeks bij je thuisbezorgd, zodat vers koken heel gemakkelijk wordt.

Maar door samen te werken met de acteur Neil Patrick Harris heeft HelloFresh de lat nog hoger gelegd: al hun recepten zijn nu officieel goedgekeurd door zijn partner én chef-kok David Burtka en Neil Patrick Harris zelf.

En maak je geen zorgen - de maaltijden zijn heel eenvoudig te bereiden dankzij de receptkaarten waarop in 4 tot 6 stappen wordt uitgelegd wat je moet doen.

Aanmelden is ook gemakkelijk en je kunt zelf kiezen hoeveel recepten je per week wilt ontvangen. Het lidmaatschap is heel flexibel en geschikt voor alle voorkeuren:

  • Vlees, vis & veggie
  • Veggie
  • Familie
  • Caloriebewust
  • Lekker snel
  • Vis & veggie
  • Flexitarisch
  • Zonder varkensvlees

Elke week 35 recepten vanaf slechts € 4 per persoon: dat is goedkoper dan boodschappen! En nu krijg je gerechten die ook acteur Neil Patrick Harris op tafel zet zoals verse pappardelle met gepocheerde vis - heerlijk! En niet te vergeten onze favoriet: wraps met baba ganoush en gekaramelliseerde ui.

Neil lijkt er ook van te houden:

"Wauw, dit zijn de lekkerste wraps die ik ooit heb gemaakt. Oké, eigenlijk heeft David ze gemaakt. In feite heeft hij dit recept bedacht. Eigenlijk heeft hij vier recepten bedacht. Met @hellofresh. En ze zijn allemaal lekker. Dat vinden de kids ook. Proef ze zelf. Met de code 'NEIL2' bestel je maaltijden voor maar €2"

- Neil Patrick Harris

Deze kans wil je niet missen! Kook nu mee met HelloFresh en probeer de recepten van David Burtka en Neil Patrick Harris. Verbeter je kookkunsten met handige tips en verander je eetroutine. Met de code 'NEIL2' bestel je maaltijden voor maar €2.