SPONSORED
hellofresh

HelloFresh vs. Marley Spoon - Waar ga jij voor?

Als het gaat om het avondeten vinden de meeste mensen gemak erg belangrijk. Een maaltijdbox lijkt dan een logische keuze. Met de grote hoeveelheid aan maaltijdboxen op de markt is het moeilijk te zien welke maaltijdbox het beste is. Voor welke maaltijdbox moet je gaan?

We hebben een aantal verschillende opties bekeken en zijn uiteindelijk uitgekomen op de top 2 maaltijdboxleveranciers: HelloFresh en Marley Spoon. Onze medewerkers hebben beide boxen geprobeerd en dit is wat zij ervan vonden:

Belangrijkste overeenkomsten:

  • Beiden maaltijdboxen bezorgen de verse ingrediënten bij jou thuis
  • Beiden maaltijdboxen hebben veel verschillende recepten uit wereldkeukens
  • Beiden maaltijdboxen zijn eenvoudig in gebruik en hebben makkelijk te volgen receptkaarten
  • Beiden maaltijdboxen zijn flexibel en geven je de mogelijkheid om op elk moment te annuleren of te pauzeren

Belangrijkste verschillen:

  • HelloFresh begint bij € 2.87 per portie en Marley Spoon bij € 5,25 per portie
  • HelloFresh heeft meer opties voor porties en maaltijden per week dan Marley Spoon

HelloFresh

HelloFresh is een maaltijdbox waarmee je elke week kunt kiezen uit meer dan 25 verschillende maaltijden. Je kiest een menuvoorkeur - Vlees, vis & veggie, Veggie, Familie of Lekker snel - en het aantal personen (1 - 6) en maaltijden (3, 4 of 5). Zo eenvoudig is het!

HelloFresh heeft recepten uit verschillende keukens die je de mogelijkheid geven om maaltijden te koken die je normaal niet snel zou maken. De boxen worden aan huis bezorgd met de beste verse ingrediënten in precies de juiste hoeveelheden. De receptkaarten zijn makkelijk te volgen, zelfs voor mensen die niet goed kunnen koken.

HelloFresh heeft zoveel maaltijden om uit te kiezen! Enkele favorieten zijn de knapperige taco's met kip gehakt, kidneybonen, groene peper en cheddar, de runderbavette met sjalotsaus, sperziebonen en frietjes en de papillot van hele dorade met gebakken paddenstoelen, krieltjes uit de oven en knolselderijpuree'.

Bovendien is HelloFresh de eerste internationale maaltijdboxleverancier die 100% van de directe CO2-uitstoot compenseert.

Marley Spoon

Marley Spoon biedt gezinsvriendelijke, koolhydraatarme en vegetarische maaltijdopties. De boxen van Marley Spoon zijn gevuld met kwaliteits ingrediënten, receptkaarten met eenvoudige stappen en handige foto's.

Je kunt kiezen uit 35 verschillende recepten. Wij waren dol op de mosterdkip met gebakken gnocchi en de vegan tofubowl met bok choy, gochujang en rijstnoedels'. Hoewel het eten heerlijk was, duurde het koken veel langer dan op de receptkaart stond aangegeven. Daarnaast was er niet zoveel variatie in de gerechten. De maaltijdboxen van Marley Spoon zijn wel erg flexibel en de leveringsdatum kan makkelijk gewijzigd worden.

Tot slot

Hoewel beide maaltijdboxen vergelijkbaar zijn, geven onze medewerkers de voorkeur aan HelloFresh. HelloFresh heeft meer variatie in recepten en is betaalbaarder dan Marley Spoon.

Dus, op zoek naar een maaltijdbox? Probeer dan HelloFresh. Het is niet alleen makkelijk, lekker en flexibel maar ook nog eens goed voor het milieu.

Nu in totaal €85,- korting op je eerste 4 boxen!