SPONSORED
HelloFresh maakt het je makkelijk om weer terug in het ritme te komen

HelloFresh maakt het je makkelijk om weer terug in het ritme te komen

De zomer is voor ons gezin een hele fijne tijd. Ik neem meestal een paar dagen vrij van mijn werk om tijd met de kids door te brengen. We gaan dan naar het strand, maken uitstapjes in de natuur of blijven tot laat op en kijken samen films.

De zomer is een tijd waarin mijn kinderen kunnen ontspannen en spelen zoveel ze willen. Voordat school weer begint, moest ik nog wel een paar dingen van mijn lijstje afvinken.


✅ Onze eetroutine op de rit krijgen

In de zomer eten we vaak erg laat; soms beginnen we pas rond acht of negen uur met koken. Soms eten we helemaal niet, omdat we al te veel hebben gesnackt. Maar nu ze weer naar school gaan, is het tijd voor structuur.

Elke avond koken vind ik echt een uitdaging, daarom zocht ik naar een maaltijdbox. Ik vond HelloFresh en probeerde een box met 5 maaltijden voor 4 personen - dat kostte slechts € 4,15 per portie. Daarna koos ik uit een uitgebreid menu met keuze uit recepten voor het hele gezin. De box werd thuisbezorgd met daarin ingrediënten in de juiste porties en makkelijk te volgen receptkaarten.

We begonnen met iets wat iedereen lekker vond: naanpizza met aubergine en mozzarella

met paprika en vers basilicum. De maaltijd was in slechts 25 minuten klaar en de kinderen willen het nu elke week eten. Op vrijdag gingen we helemaal los en maakten we geblakerde prei met varkensworst met aardappelpuree en hazelnoten. Dit vond ik het lekkerste gerecht!

Koken met HelloFresh is het slimste wat ik had kunnen doen. Het is makkelijk, handig én lekker. Plus, ze zijn goed bezig op het gebied van duurzaamheid en heel flexibel. Ik kan mijn lidmaatschap op elk moment pauzeren of annuleren.

HelloFresh: De #1 maaltijdbox in België
Verse ingrediënten van goede kwaliteit
Recepten vanaf slechts 3,72 € per portie

Bestel HelloFresh nu!

Kledingkasten van de kids opruimen

Mijn kinderen zijn zo gegroeid deze zomer dat hun spijkerbroeken tot ver boven hun enkels komen. Maar voordat we gingen winkelen, hebben we hun kledingkasten eerst goed doorgespit en alle oude kleren verzameld. In totaal pakten we ruim vijf volle tassen in en brachten deze naar een speciale verzamelcontainer voor kleding. De volgende dag zijn we op pad gegaan naar outfits voor het nieuwe schooljaar.

Tijd maken voor mezelf

Dit schooljaar was ik ook vastbesloten om wat vaker tijd voor mezelf te nemen, al is het maar 30 minuten per avond. Even lekker in bad, een goed boek lezen of mediteren en mijn hoofd op orde brengen voordat ik ga slapen.

Toen ik met deze nieuwe routine begon en merkte dat ik tijd overhield door de maaltijden van HelloFresh, kon ik zelfs af en toe sporten ‘s avonds. Ik kan nog steeds niet geloven hoeveel tijd, stress én geld HelloFresh mij heeft bespaard.

Vaarwel maaltijden voorbereiden en boodschappen doen en hallo minder voedselverspilling en minder afwas. Ook voeg ik af en toe een lekker dessert aan de box toe of tussendoortjes om aan de kids mee te geven naar school. Het heeft mijn leven zoveel makkelijker gemaakt. Als je net als ik een drukbezette moeder bent, dan moet je HelloFresh zeker proberen.

Aanbod verloopt in