SPONSORED
HelloFresh - ik wist niet dat ik het nodig had en nu is het onmisbaar

HelloFresh - ik wist niet dat ik het nodig had en nu is het onmisbaar

Toen ik opgroeide in een groot gezin, hadden we slechts één keer per maand de luxe om afhaalmaaltijden te bestellen. Ik was dus gewend aan zelfgekookte maaltijden en genoot elke avond van een verscheidenheid aan verse maaltijden. Maar toen ging ik op mezelf wonen, en elke dag koken was niet meer mogelijk.

Ik probeerde mijn eigen gerechten te maken, maar een drukke werkweek stond voortdurend in de weg. Ik had nauwelijks tijd om de was te doen, laat staan te koken. Dus bestelde ik veel meer dan nodig was. Ik had een oplossing nodig. Gelukkig beveelden mijn collega's HelloFresh.

Toch twijfelde ik om een maaltijdbox te proberen. Zou het teveel gedoe zijn om zelf te koken? Zouden de maaltijden zich opstapelen in mijn koelkast omdat ik geen tijd had om ze klaar te maken? Mijn collega's benadrukten dat het lidmaatschap flexibel is en dat ik kan pauzeren of stoppen als ik dat wil. Dus ging ik het maar proberen.

Ik meldde me direct aan en had geen idee dat ik thuis kon koken zonder uren in de keuken te staan.

Blijf lezen als je benieuwd bent waarom HelloFresh onverwachts onmisbaar kan worden in je leven en je helpt tijd te besparen.

Mijn eerste box werd aan de deur bezorgd, bedankt HelloFresh! Ik was zo blij. De ingrediënten kwamen in de juiste porties en waren per recept verpakt.

Elke week kun je bij HelloFresh kiezen uit 35 recepten die gemakkelijk te bereiden zijn. In de box vind je eenvoudige stap-voor-stapreceptkaarten die je helpen om in 20-30 minuten lekkere en voedzame maaltijden te bereiden.

Ik begon met de chili sin carne taco's met paprikasalsa, linzen en witte kaas - het was beter dan ik had verwacht. Sterker nog, ik at de restjes de volgende dag als lunch. Daarna ging ik voor de luxe caesarsalade met kip, spek, sperziebonen en zelfgemaakte croutons - klaar in slechts 30 minuten! En had ik al gezegd hoe geweldig het is om nul voedselverspilling te hebben?

HelloFresh: De #1 maaltijdbox in België
Verse ingrediënten van goede kwaliteit
Recepten vanaf slechts 2,87 € per portie

Bestel HelloFresh nu!

Ik bekeek wat recensies van HelloFresh en werd blij van anderen die net zo gek zijn op HelloFresh als ik.

"HelloFresh is een superhandige service met een grote verscheidenheid aan maaltijden die ook nog eens voedzaam en verantwoord zijn. Bovendien zijn ze zeer goed geprijsd - in feite besparen we elke week geld met weinig of geen voedselverspilling!"

- Marilou H

"Snelle levering, recepten zijn makkelijk te volgen, fijn dat de ingrediënten geleverd worden.
Voedzame maaltijden en kindvriendelijk!"

- Tanya

"Wij zijn dol op HelloFresh! Hoeven bijna nooit meer boodschappen te doen. Zoveel leuke ideeën, elke dag andere smaken. Wat heb je nog meer nodig?"

- David P

In de loop van de volgende week realiseerde ik me hoeveel tijd ik bespaarde met HelloFresh. Door mijn maaltijden van tevoren te selecteren, hoef ik niet meer na te denken over wat ik zal koken en hoef ik niet meer in lange rijen bij de supermarkt te staan. Alleen wonen betekende eerst dat ik weinig tijd voor mezelf had, omdat ik druk was met werk en het huishouden. Maar nu is HelloFreshonverwachts onmisbaar geworden in mijn leven en heb ik tijd voor mezelf terug. En met maaltijden vanaf slechts 2,87 € per portie bespaar ik bakken met geld!

Nu heb ik genoeg tijd om te genieten van een zelfgemaakte maaltijd en een boek te lezen. En met meer vrije tijd ben ik ook weer gaan tennissen - iets wat ik sinds mijn studie niet meer heb gedaan.

Wil je tijd besparen in de keuken en die besteden aan wat je graag doet? Probeer HelloFresh eens. Voor je het weet kun je niet meer zonder!