3 redenen waarom we van HelloFresh houden en één reden waarom we twijfelen

3 redenen waarom we van HelloFresh houden en één reden waarom we twijfelen

Onze redactie is altijd bezig om jou te helpen je eetgewoonten aan te passen. Laten we eerlijk zijn, niemand heeft de tijd om elke avond een maaltijd te koken. Toch is het belangrijk om een voedzaam eetpatroon te hebben.

We hebben onderzoek gedaan naar het volgende: hoe bereid je lekkere maaltijden zonder uren in de keuken te moeten spenderen of je spaarpot open te breken. HelloFresh is dé oplossing. Het is een maaltijdboxservice dat verse ingrediënten en recepten thuisbezorgd, die jij in een handomdraai klaarmaakt.

Handen uit de mouwen: we hebben onze koksmuts opgezet en gingen aan de slag. Koken met HelloFresh.

Hier zijn 3 redenen waarom wij overtuigd zijn en één reden waarom we eerst twijfelden:

1. Gemak

Op de gebruiksvriendelijke HelloFresh-website, kies je jouw flexibele lidmaatschap, menuvoorkeur en kun je zelfs een week overslaan of een tijd pauzeren. In vergelijking met de supermarkt, bezorgt HelloFresh ingrediënten precies in de juiste hoeveelheden per recept bij je thuis. Je hoeft je dus nooit zorgen te maken over het avondeten of dat je een sausje of kruiden mist.

Het scheelt ook een hoop tijd. Met HelloFresh houden we momenten over voor andere leuke dingen.

2. Variatie

Als het op variatie aankomt, is HelloFresh duidelijk het beste jongetje van de klas. Wekelijks kun je kiezen uit 35 recepten uit verschillende internationale keukens. Het is dus niet nodig om dezelfde pasta keer op keer te eten. Onze favoriete recepten zijn: beef teriyaki met volkoren noedels

met zoetzure radijsjes en geroosterd sesamzaad en gekruide kipfilet met champignonroomsaus, witte rijst, sperziebonen en gomasio. Het stond binnen een halfuur op tafel - zoveel sneller dan eten bestellen. Geen zorgen, elk recept komt met een makkelijk te volgen receptkaart zodat iedereen een ster in de keuken kan zijn.

Ben je vegetarisch? Geen zorgen, HelloFresh heeft genoeg veggie opties - wat een bonus!

3. Prijs

Voedzaam koken kan soms prijzig zijn. Niet met HelloFresh: het is verrassend betaalbaar, met maaltijden vanaf €2.75* per portie - goedkoper dan de supermarkt deze dagen. Aangezien je ingrediënten in precies de juiste hoeveelheden ontvangt, heb je nul voedselverspilling.

Wanneer we met HelloFresh koken, besparen we een hoop geld, wat we aan leuke andere dingen kunnen uitgeven.

Er is één reden waarom we twijfelen - we moeten nog steeds de ingrediënten koken.

Voor degene die niet zo van koken houden, is HelloFresh misschien in eerste instantie niet het beste. Maar, de makkelijk te volgen receptkaarten maken het wel supersimpel. Het enige wat je hoeft te doen is je groenten te snijden en dan alles in de oven te doen of te koken. Je leert ook nog eens kooktechnieken en dankzij HelloFresh staat er binnen een halfuur een lekkere maaltijd op tafel.

HelloFresh bespaart ons tijd en geld, dus als je op zoek bent naar een makkelijke manier om voedzaam en gevarieerd te eten: twijfel niet langer en meld je aan! Tijdelijke korting bij HelloFresh: Vanaf €2.75 per maaltijd!