SPONSORED
Alles wat je moet weten voordat je HelloFresh probeert

Alles wat je moet weten voordat je HelloFresh probeert

  • Veel gezinnen hebben het afgelopen jaar ten minste één maaltijdbox geprobeerd en de populariteit van maaltijdboxen neemt elk jaar toe.
  • HelloFresh blijft de populairste keuze als het gaat om maaltijdboxen. Wanneer je kookt met HelloFresh is je CO2-voetafdruk 25% lager dan wanneer je zelf boodschappen doet en kookt. Zo zet je een stap in de goede richting voor je eigen gezondheid en de gezondheid van onze planeet.
  • We hebben 3 recepten van HelloFresh geprobeerd. Alle ingrediënten in precies de juiste hoeveelheden en de makkelijk te volgen receptkaarten werden bij ons thuisbezorgd.
  • Lees onze review hieronder of ga naar HelloFresh.nl voor meer informatie.

Of je nu alleen bent en geen zin hebt om voor één persoon te koken of een heel gezin hebt met kieskeurige eters - het bereiden van het avondeten is niet altijd even makkelijk. Het gemak van de maaltijdbox is voor velen dan ook enorm aantrekkelijk. De beste verse ingrediënten samen met makkelijk te volgen receptkaarten thuisbezorgd krijgen - wie wil dat niet?

HelloFresh is de meest populaire maaltijdboxleverancier vanwege de verse ingrediënten, maaltijden uit wereldkeukens en makkelijk te volgen recepten. Wij hebben HelloFresh daarom uitgeprobeerd en getest om te kijken of het echt de moeite waard is.

Het aanmelden voor een lidmaatschap duurde maar een paar minuten. Er waren veel recepten om uit te kiezen. Je kiest een eerst een menuvoorkeur - Vlees, vis & veggie, Veggie, Familie of Lekker snel - en daarna het aantal personen (1 - 6) en maaltijden (2 - 5). Wij kozen voor 3 recepten.

Een paar dagen later werd onze eerste HelloFresh Box bezorgd. We hadden enorm veel zin om te koken, nadat we hadden gezien hoe heerlijk de maaltijden er online uitzagen.

Het eerste wat ons opviel was de verpakking. Natuurlijk is verpakking onvermijdelijk bij het bezorgen van een box. Het is namelijk belangrijk om ingrediënten vers te houden, maar hoe minder verpakking hoe beter. HelloFresh heeft een aantal goede oplossingen bedacht om verpakkingen zo duurzaam mogelijk te maken. De boxen zijn gemaakt van gerecycled karton en de verpakkingen zijn recyclebaar of composteerbaar.

Toen we de box openden, lagen alle receptkaarten bovenop. Daaronder lagen alle papieren maaltijd zakken met verse ingrediënten per recept. Het is dus supermakkelijk om de zakken in de koelkast te bewaren en te pakken zodra je klaar bent om te koken. We konden niet wachten om aan de slag te gaan!

Allereerst hebben we de Quesadillas bereid. Na het klaarleggen van de ingrediënten konden we aan de slag.

De verse ingrediënten worden in precies de juiste hoeveelheden bij jou thuisbezorgd. Je hoeft dus bijna niets voor te bereiden. Op deze manier bespaar je tijd, verspil je niks en help je het milieu.

Mijn partner en ik waren het er allebei over eens dat het recept makkelijk te volgen was en dat het koken sneller verliep dan we hadden gedacht. Na slechts 30 minuten en 6 eenvoudige stappen waren onze quesadillas klaar. Ik had nooit gedacht dat ik zoiets lekkers zou kunnen koken! Daarnaast waren de porties ook van perfecte grootte.

Van de beste verse ingrediënten tot makkelijk te volgen receptkaarten - HelloFresh heeft aan elk detail gedacht. De kruidenmix, limoen en bieslook maakten de maaltijd helemaal af.

De rest van de week was niet anders. De Indiase dhal met zoete aardappel en de Italiaanse panzanella-salade met kipworstjes waren beiden heerlijk en net zo makkelijk klaar te maken. In één week hebben we meer gerechten uit verschillende wereldkeukens gekookt dan dat we in maanden hebben gedaan.

Wij zijn van mening dat de maaltijdbox van HelloFresh zeker de moeite waard is als je op zoek bent naar nieuwe ideeën voor het avondeten, geen tijd hebt om het avondeten te plannen en voor te bereiden of gewoon zeker wilt zijn dat je kookt met de beste verse ingrediënten. HelloFresh voldoet aan alle eisen, het is de nummer 1 maaltijdboxleverancier!

Eén ding is zeker, wij eten nog even mee met HelloFresh. De maaltijden beginnen bij slechts € 3,80 per portie, wat een stuk minder is dan wat je in de supermarkt of voor afhaalmaaltijden betaalt. De maaltijdboxen van HelloFresh zijn voor iedereen. Het is betaalbaar, het menu is divers en met de makkelijk te volgen receptkaarten zet je in een handomdraai lekkere maaltijden op tafel.

Je kiest een menuvoorkeur - Vlees, vis & veggie, Veggie, Familie of Lekker snel - en het aantal personen en maaltijden. De box pas je elke week eenvoudig naar jouw wensen aan. Komt het een weekje niet uit of wil je helemaal stoppen? Dan pauzeer of annuleer je de box.

Ga naar HelloFresh.nl, bestel jouw eerste box en kook de lekkerste maaltijden in een handomdraai.